GDPR

The EU General Data Protection Regulationmanagement

Vores IT hjælper alle former for virksomheder med at få styr på processerne i virksomheden, så I lever op til EUs persondataforordning. Vi tilbyder både praktisk hjælp og rådgivning i form af afdækning og kortlægning af processer og løbene evaluering af om virksomheden stadig lever op de de skærpede krav – inden det bliver et problem.  Vi arbejder efter en overordnedet fælles ramme, men tilpasser til hver enkelt forløb så de passer til den konkrete virksomhed.

Efter at have arbejdet med GDRP i et godt stykke tid, er vores erfaring at i de fleste virksomheder er der allerede ret godt styr på det meste, men der er ting der skal sættes i system og en ting eller to der skal laves lidt om. Det behøver slet ikke være så stor en opgave som man kan frygte.
Herudover kigger vi samtidig på IT understøttelsen af dine arbejdsgange i virksomheden. Måske er en del da løsningen at du får opgraderet din IT løsning, så den arbejder sammen med dig og dine medarbejdere med at løse opgaverne på en effektiv måde.

Kontakt os for at høre nærmere.

Morten Skytte har mange års erfaring med at omsætte lovtekst til konkrete handlinger hos kunderne.

Ring til Morten og få en snak om hvordan din virksomhed bliver klar.

Kontakt Morten Skytte på:
[email protected]
eller på telefon:
+45 5225 6555 

Nyhedsbrev for erhvervskunder

Meld dig til vores Nyhedsbrev for erhvervskunder.

Vi skriver ikke så tit og du kan altid melde dig fra igen.